Motorfiets A1

Je wilt graag met de motorfiets rijden en je bent 18 jaar, dan is het rijbewijs A1 geschikt voor jou! Het maximumvermogen bedraagt 11kW, heeft een cilinderinhoud van maximum 125cc en heeft een vermogen / gewichtsverhouding van minder dan 0,1 kW/kg.

Theorie

De theoriecursus kan je leren via zelfstudie. Het examen blijft 3 jaar geldig. Binnen deze periode dien je je rijbewijs te halen.

Praktijk

Onmiddellijk uw definitief rijbewijs

12 uren praktijkles en daarna het examen privaat terrein + examen openbare weg met de motor van de rijschool. Zo bekom je direct je definitief rijbewijs!
Om naar een hogere categorie te gaan, dient men minstens 4 uur praktijkles te volgen alsook een praktijkexamen af te leggen. Men moet reeds 2 jaar het rijbewijs bezitten van de lagere categorie.

Rijden met een voorlopig rijbewijs

9 uren praktijkles + examen manoeuvres op privaat terrein met de motorfiets van de rijschool. Daarna krijg je een voorlopig rijbewijs dat 1 jaar geldig is. Vanaf 1 maand stageperiode mag je met de motorfiets van de rijschool of met je eigen motorfiets het examen op de openbare weg afleggen.

Ontdek hoe eenvoudig het is met de motorfiets te rijden.

Privacy & Cookies: Deze website gebruiktĀ cookies. Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met onsĀ privacy beleid.