Inschrijvingsvoorwaarden:


Nadat je bent ingeschreven, neemt de rijschool contact met je op om je afspraken te regelen. Wanneer afspraken werden doorgegeven en door u aanvaard werden, kunnen deze ten laatste drie werkdagen vooraf worden gewijzigd of geannuleerd. Iedere niet reglementaire afwezigheid, wordt aangerekend! Bij ziekte is een doktersattest noodzakelijk!
Evaluatielessen tijdens je stage en examens moeten minstens zeven werkdagen op voorhand worden geannuleerd. Bij het niet naleven van deze termijn, zal naast de les en de examenbegeleiding ook de examenretributie worden aangerekend. Wat betreft examens zijn er géén uitzonderingen (zoals ziekte bv) op deze regel.
Het tarief voor elke prestatie dat wordt aangerekend, is deze die ophangt in het kantoor en vermeld staat op onze website. Er worden door ons geen dossierkosten aangerekend.

Betalingsvoorwaarden:


De lessen worden ten laatste 3 weken voor uw 1ste afspraak betaald via overschrijving op rekening BE22 1424 0218 3647 met vermelding van naam+voornaam van de leerling. Indien u cash betaald, kan dit in het kantoor tijdens de kantooruren. Met een bankkaart betalen kan niet!
Facturen worden aangevraagd bij het boeken van de lessen en worden gratis uitgereikt. Gelieve de facturatiegegevens bij uw inschrijving te vermelden of stuur een mail. Indien deze na de eerste les aangevraagd worden, dan zal er een administratiekost van 25€ worden aangerekend. Zodra uw afspraken vastgelegd zijn, heeft u een betalingstermijn van 3 weken. Indien u niet tijdig betaalt, vervallen de afspraken.

Inschrijvingsvoorwaarden + Betalingsvoorwaarden
Rijschool Lefever
Suikerkaai 10
1500 Halle

(Administratieve zetel te Lennik)
www.rijschoollefever.be
E-mail: info@rijschoollefever.be
Tel.: 02/361.45.03 (Tijdens de openingsuren)
Gsm: 0474/33.71.43

Fintro Bank: BE22 1424 0218 3647
Erkenningsnummer KMO-portefeuille: DV.O105134
Ondernemingsnummer: BE-0472.197.780
Erkenningsnummer: 2517-01

Privacy & Cookies: Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met ons privacy beleid.